SAYANG 9 - Anisa Salma (cover) Reggae Ska

Fajar Tube

  • Release Date: 12 Nov 2018
  • Viewer: 612.344
  • Like Video: 1,995
  • Dislike Video: 111
  • Video Length: 4.26

 Fast Download

Music Video

  Play Audio :

Description

kalian juga bisa download aplikasi fajar tube diplaystore secara gratis. link download https://play.google.com/sto...


Title : Sayang 9
Artist : Anisa Salma
Songwritter : Irawan Firmansyah

SUBSCRIBE,LIKE & SHARE...!!

Semoga terhibur dan bermanfaat kepada sahabat youtube semua,yang sudah subscribe terima kasih banyak atas suportnya..

kepada beliau pencipta lagu Irawan Firmansyah kami mohon ijin cover.Terima kasih

#anisasalma
#subscribe

Lirik Sayang 9

semilir angin sing dadi saksi
naliko suwe ku ngenteni
ademe bengi sing tak rasak’e
tambah gawe kangene ati

geni gowoen roso tresnoku
kanggo slirane sing tak sayang
udan tolong gowoen banyu moto iki
roso kangen kepati-pati

wes suwe seng tak rasakne
aku seh tetep eling wae
tak sadari ugo tak rumangsane
opo neng kono kowe wes nduwe ganti

saiki piye kabarmu
opo seh eling aku
yen wes mulyo uripmu
dungaku seneng atimu




geni gowoen roso tresnoku
kanggo slirane sing tak sayang
udan tolong gowoen banyu moto iki
roso kangen kepati-pati

wes suwe seng tak rasakne
aku seh tetep eling wae
tak sadari ugo tak rumangsane
opo neng kono kowe wes nduwe ganti

wes suwe seng tak rasakne
aku seh tetep eling wae
sayang rungokno jerite ati iki
menangis sedih mengharap kau kembali
menangis sedih mengharap kau kembali

keyboard_arrow_up