KEPENDEM TRESNO - GuyonWaton [Short Movie end Episode] Mas Roy dan Indah Putri

Pria Kardianto

  • Release Date:
  • Viewer: 166,608
  • Like Video: 3
  • Dislike Video: 40
  • Video Length: 6minutes : 19second

Download 1

Music Video

  Play Audio :

Description

Berikut ini Short Movie Video Cover requestan terbanyak minggu ini. Selamat menikmati dan semoga menghibur. Episode 1 : Lungaku https://youtu.be/M5zd0FmNhH4 Episode 2 : Penak Konco https://youtu.be/dm5VFvX7nD8 Cast : Indah Putri sebagai Dokter https://www.instagram.com/_indahputri13/?hl=id Roy sebagai Penduduk Asli https://www.instagram.com/rifkynur__/?hl=id Chabib sebagai sahabat Roy Ompol sebagai sahabat Roy Jangan Lupa support musisi aslinya di https://www.youtube.com/watch?v=L0yruBP7A7E Untuk request an Kalian yang lain sudah bisa di nikmati di sini. https://youtube.com/c/priakardianto Find me on Instagram : https://www.instagram.com/pria.kardianto Facebook : https://www.facebook.com/pRiA.85 Bussines Incuiry pria.kardianto@gmail.com LIRIK Cobo rungokno nyanyian iki Nyeritake tresno Sing kependem ono ning dodo Kudu kepiye aku mesti piye Yen pancen dalane urip ku iki Kudu koyo ngene Cobo rungokno nyanyian iki Nyeritakne tresno Sing kependem ono ning dodo Kudu kepiye aku mesti piye Yen pancen dalane urip ku iki Kudu koyo ngene Senajan kowe wis karo liyane Nanging tresno ku ro kowe Ora biso tak lalekne Ora bakal ilang tresno ku di nggo kowe Wis tak tutup atiku di nggo liyane Mergo kowe sing paling tak tresnani Senajan tresno iki Mung kependem ning ati Cubo rungokno nyanyian iki Nyeritakne tresno Sing kependem ono ning dodo Kudu kepiye aku mesti piye Yen pancen dalane urip ku iki Kudu koyo ngene Senajan kowe wis karo liyane Nanging tresno ku ro kowe Ora biso tak lalekne Ora bakal ilang tresno ku di nggo kowe Wis tak tutup atiku di nggo liyane Mergo kowe sing paling tak tresnani Senajan tresno iki mung kependem ning ati Ora bakal ilang tresno ku di nggo kowe Wis tak tutup atiku di nggo liyane Mergo kowe sing paling tak tresnani Senajan tresno iki Mung kependem ning ati Senajan tresno iki Mung kependem ning ati #trending

keyboard_arrow_up