KEPENDEM TRESNO - GuyonWaton [Short Movie end Episode]

Pria Kardianto

  • Release Date:
  • Viewer: 85.759
  • Like Video: 2,466
  • Dislike Video: 31
  • Video Length: 6.18

 Fast Download

Music Video

  Play Audio :

Description

Berikut ini Short Movie Video Cover requestan terbanyak minggu ini.

Selamat menikmati dan semoga menghibur.

Episode 1 : Lungaku
https://youtu.be/M5zd0FmNhH4
Episode 2 : Penak Konco
https://youtu.be/dm5VFvX7nD8

Cast :
Indah Putri sebagai Dokter
https://www.instagram.com/_...
Roy sebagai Penduduk Asli
https://www.instagram.com/r...
Chabib sebagai sahabat Roy
Ompol sebagai sahabat Roy

Jangan Lupa support musisi aslinya di
https://www.youtube.com/wat...

Untuk request an Kalian yang lain sudah bisa di nikmati di sini.
https://youtube.com/c/priak...

Find me on
Instagram : https://www.instagram.com/p...
Facebook : https://www.facebook.com/pR...

Bussines Incuiry
pria.kardianto@gmail.com

LIRIK
Cobo rungokno nyanyian iki
Nyeritake tresno
Sing kependem ono ning dodo
Kudu kepiye aku mesti piye
Yen pancen dalane urip ku iki
Kudu koyo ngene
Cobo rungokno nyanyian iki
Nyeritakne tresno
Sing kependem ono ning dodo
Kudu kepiye aku mesti piye
Yen pancen dalane urip ku iki
Kudu koyo ngene
Senajan kowe wis karo liyane
Nanging tresno ku ro kowe
Ora biso tak lalekne
Ora bakal ilang tresno ku di nggo kowe
Wis tak tutup atiku di nggo liyane
Mergo kowe sing paling tak tresnani
Senajan tresno iki
Mung kependem ning ati
Cubo rungokno nyanyian iki
Nyeritakne tresno
Sing kependem ono ning dodo
Kudu kepiye aku mesti piye
Yen pancen dalane urip ku iki
Kudu koyo ngene
Senajan kowe wis karo liyane
Nanging tresno ku ro kowe
Ora biso tak lalekne
Ora bakal ilang tresno ku di nggo kowe
Wis tak tutup atiku di nggo liyane
Mergo kowe sing paling tak tresnani
Senajan tresno iki mung kependem ning ati
Ora bakal ilang tresno ku di nggo kowe
Wis tak tutup atiku di nggo liyane
Mergo kowe sing paling tak tresnani
Senajan tresno iki
Mung kependem ning ati
Senajan tresno iki
Mung kependem ning ati

#trending

keyboard_arrow_up