DEMI KOWE - ANISA SALMA Cipt.Pendhoza (Cover) SkaDruk

Fajar Tube

  • Release Date:
  • Viewer: 886.505
  • Like Video: 5,810
  • Dislike Video: 229
  • Video Length: 4.47

 Fast Download

Music Video

  Play Audio :

Description

GASSKEEEEEE................

cover anisa salma yg lain :
- Tanpa Status Lucinta Luna https://youtu.be/GHMOkgpVkDk

Setelah sekian lamanya yang pada request lagu ini,sekarang udah siap digass nih gan hahaa.....

Terima kasih banyak kepada Pendhoza yg udah ngasih ijin kami untuk mengCover lagu ini,Matur suwun...

Judul : Demi Kowe (pendhoza)
Vocal : Anisa Salma
Suport by : U & ME Salon

Selamat menonton dan semoga bisa terhibur dengan sajian sederhana kami.

Jangan lupa suport channel kami trs dan suport anisa salma agar trs semangat untuk menghibur kalian semua dengan cara klik tombol :

- SUBSCRIBE
- LIKE
- COMENT
- SHARE

TERIMA KASIH..

#demikowe#pendhoza#anisasalma


LIRIK LAGU DEMI KOWE PENDHOZA

mas aku bali, arep nepati janji
tak jaluk kowe ra ngapusi
lungaku wingi amung golek rejeki
tak bukteke kowe ojo mbedo ati

wes seprene suwene aku lunga ninggal kowe
adoh paran yo mung dinggo kowe

aku lilo adoh omah, adoh wong tuwo
demi kowe ben supaya tetep mulya
tresnaku ra bakal ilang senajan adoh paranku
setiaku karo kowe tekan matiku

aku lunga ra ngilang, nanging mergo kahanan
aku ora ngapusi, bakal tak perjuangkan
mikir masa depan karo golek modal
dinggo sesuk rabi, duduk di pelaminan

mugo Gusti ngijabahi aku kowe dadi siji
bakal urip bebrayan, ojo wedi kelangan
aku ning sandingmu, ngancani uripmu
mergo yo mung kowe sing gawe seneng atiku

wes seprene suwene aku lunga ninggal kowe
adoh paran yo mung dinggo kowe

aku lilo adoh omah, adoh wong tuwo
demi kowe ben supaya tetep mulya
tresnaku ra bakal ilang senajan adoh paranku
setiaku karo kowe tekan matiku

matur suwun wis gelem nompo aku
sampun percoyo karo janji janjiku
bakal tak jaga tekaning patiku
kanggoku awakmu kui harga diriku

wes seprene suwene aku lunga ninggal kowe
adoh paran yo mung dinggo kowe

aku lilo adoh omah, adoh wong tuwo
demi kowe ben supaya tetep mulya
tresnaku ra bakal ilang senajan adoh paranku
setiaku karo kowe tekan matiku

aku lilo adoh omah, adoh wong tuwo
demi kowe ben supaya tetep mulya
tresnaku ra bakal ilang senajan adoh paranku
setiaku karo kowe tekan matiku

keyboard_arrow_up

Resent Search :


= Song by Country =

 Indonesian  English  Bangla  Hindi  Malayalam  Haryanvi  Chinese  Arabic  Filipino  Deutsche  German  Latin  Punjabi  Portuguese  Thai  Japanese  Russian  Nigerian  Vietnamese  French  Persian  Turkish  Italian  Egyptian  South Indian Movie  South Indian Songs