REMBULAN - ANISA SALMA Cipt.Ipa Hadi Sasono (cover) SKADRUK

Fajar Tube

  • Release Date: 13 Feb 2019
  • Viewer: 2.944.386
  • Like Video: 12,908
  • Dislike Video: 611
  • Video Length: 4.08

 Fast Download

Music Video

  Play Audio :

Description

MUSIK SKA GEDRUK VERSION

- Tanpa Status Luncinta Luna - Cover Anisa Salma https://youtu.be/GHMOkgpVkDk


Judul : Rembulan
Cipt. : Ipa Hadi Sasono

Kami tertarik untuk mengCover lagu dari mas Ipa Hadi Sasono ini,dan semoga bisa menghibur kita semua.Amin
Dengan segala kekurangan baik dari musik dan video kami mohon maaf yang sebesar - besarnya,kesempurnaan hanyalah milik ALLAH..

Terima kasih banyak kepada mas Ipa Hadi Sasono kami mohon ijin cover gann...
Suport channel youtube Ipa Hadi Sasono link dibawah ini :
- https://www.youtube.com/cha...

Suport terus channel FajarTube dengan cara klik :
- SUBSCRIBE
- LIKE
- COMENT
- SHARE

Tankyu banyak..suwun poll


Lirik Lagu Rembulan

Rembulan ing wengi tansah anyekseni
Endah paras manis esem lan guyumu
Ginambar ing batin tan bisa nglalekke
Yekti kangmas ora ana liyane

Tatapan netramu nembus ing atiku
Agawe aku mung mikirne sliramu
Cahyaning rembulan kalah klawan esemmu
Amung kangmas

Reff

Hawa ning jero barin pengin tansah sesandhing
Ya mung karo kangmas, atiku mung kanggo kangmas
Nadyan akeh pepalang, ngalangi dalan katresnan
Iku pancen dalan supaya tresna iki bakal kasembadan

Youtube Videos from :
[REMBULAN - ANISA SALMA Cipt.Ipa Hadi Sasono (cover) SKADRUK]

keyboard_arrow_up