REMBULAN - ANISA SALMA Cipt.Ipa Hadi Sasono (cover) SKADRUK

Fajar Tube

  • Release Date:
  • Viewer: 3,114,999
  • Like Video: 13
  • Dislike Video: 638
  • Video Length: 4minutes : 8second

Download 1

Music Video

  Play Audio :

Description

MUSIK SKA GEDRUK VERSION - Tanpa Status Luncinta Luna - Cover Anisa Salma https://youtu.be/GHMOkgpVkDk Judul : Rembulan Cipt. : Ipa Hadi Sasono Kami tertarik untuk mengCover lagu dari mas Ipa Hadi Sasono ini,dan semoga bisa menghibur kita semua.Amin Dengan segala kekurangan baik dari musik dan video kami mohon maaf yang sebesar - besarnya,kesempurnaan hanyalah milik ALLAH.. Terima kasih banyak kepada mas Ipa Hadi Sasono kami mohon ijin cover gann... Suport channel youtube Ipa Hadi Sasono link dibawah ini : - https://www.youtube.com/channel/UClqpgOJVbhNoeuNY75fpdBA Suport terus channel FajarTube dengan cara klik : - SUBSCRIBE - LIKE - COMENT - SHARE Tankyu banyak..suwun poll Lirik Lagu Rembulan Rembulan ing wengi tansah anyekseni Endah paras manis esem lan guyumu Ginambar ing batin tan bisa nglalekke Yekti kangmas ora ana liyane Tatapan netramu nembus ing atiku Agawe aku mung mikirne sliramu Cahyaning rembulan kalah klawan esemmu Amung kangmas Reff Hawa ning jero barin pengin tansah sesandhing Ya mung karo kangmas, atiku mung kanggo kangmas Nadyan akeh pepalang, ngalangi dalan katresnan Iku pancen dalan supaya tresna iki bakal kasembadan

keyboard_arrow_up