PAMER BOJO (didi kempot) - COVER ERLANGGA X REZON

Bats Channel

  • Release Date: 7 Apr 2019
  • Viewer: 407.266
  • Like Video: 11,070
  • Dislike Video: 312
  • Video Length: 3.51

 Fast Download

Music Video

  Play Audio :

Description

FOR JOB : 082233583838

--------------

JUDUL : PAMER BOJO
CIPTAAN : DIDI KEMPOT
https://youtu.be/Xo9egupmgoE


LIRIK :
Koyo ngene rasane wong nandang kangen,
Rino wengi atiku rasane peteng.
Tansah kelingan kepingin nyawang,
Sedelo wae uwis emoh tenan.

Cidro janji tegane kowe ngapusi,
Nganti seprene suwene aku ngenteni.
Nangis batinku nggrantes uripku.
Teles kebes netes eluh neng dadaku.

Dudu klambi anyar
Sing neng njero lemariku.
Nanging bojo anyar
Sing mbok pamerke neng aku.

Dudu wangi mawar
Sing tak sawang neng mripatku.
Nanging kowe lali,
Nglarani wong koyo aku.

Nengopo seneng aku,
Yen mung gawe laraku.
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku…

Cidro janji tegane kowe ngapusi,
Nganti seprene suwene aku ngenteni.
Nangis batinku nggrantes uripku.
Teles kebes netes eluh neng dadaku.

Dudu klambi anyar
Sing neng njero lemariku.
Nanging bojo anyar
Sing mbok pamerke neng aku.

Dudu wangi mawar
Sing tak sawang neng mripatku.
Nanging kowe lali,
Nglarani wong koyo aku.

Nengopo seneng aku,
Yen mung gawe laraku.
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku…

Nengopo seneng aku,
Yen mung gawe laraku.
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku…



-------------------

Follow juga kami di instagram :
- Bats Channel https://www.instagram.com/b...
- Erlangga Gusfian https://www.instagram.com/e......
- Ega Al Fariz https://www.instagram.com/e...
- Muhammad Hasby https://www.instagram.com/m...

BATS TEAM
- Bahar https://www.instagram.com/b...
- Rizal https://www.instagram.com/r...
- Zainul https://www.instagram.com/z...

Copyright @2019
Bats Channel Production
#Tulungagung , ID 66281

keyboard_arrow_up

Resent Search :


= Song by Country =

 Indonesian  English  Bangla  Hindi  Malayalam  Haryanvi  Chinese  Arabic  Filipino  Deutsche  German  Latin  Punjabi  Portuguese  Thai  Japanese  Russian  Nigerian  Vietnamese  French  Persian  Turkish  Italian  Egyptian  South Indian Movie  South Indian Songs