Pamer Bojo - GuyonWaton (lirik + lagu)

LOSKEWAWE

  • Release Date:
  • Viewer: 4,542
  • Like Video: 55
  • Dislike Video: 3
  • Video Length: 5minutes : 19second

Download 1

Music Video

  Play Audio :

Description

Lirik Lagu Pamer Bojo (Bojo Anyar) - GuyonWaton Artist : GuyonWaton Ciptaan : Didi Kempot Album : Pamer Bojo - Didi Kempot (Cover GuyonWaton) Koyo ngene rasane wong nandang kangen Rino wengi atiku rasane peteng Tansah kelingan kepingin nyawang Sedelo wae uwis emoh tenan Cidro janji tegane kowe ngapusi Nganti seprene suwene aku ngenteni Nangis batinku nggrantes uripku Teles kebes netes eluh neng dadaku Dudu klambi anyar Sing neng njero lemariku Nanging bojo anyar Sing mbok pamerke neng aku Dudu wangi mawar Sing tak sawang neng mripatku Nanging kowe lali Nglarani wong koyo aku Nengopo seneng aku Yen mung gawe laraku Pamer bojo anyar Neng ngarepku ________________________________________________________________________________ #pamerbojo #guyonwaton #musisijogja Terimakasih, Jangan lupa dukung Chanel ini terus dengan subscribe, like dan share ,Hidupkan juga lonceng untuk pemberitahuan video terbaru dari Chanel ini😇

keyboard_arrow_up