Pamer Bojo - GuyonWaton (lirik + lagu)

LOSKEWAWE

  • Release Date: 28 Apr 2019
  • Viewer: 1.173
  • Like Video: 15
  • Dislike Video: 1
  • Video Length: 5.19

 Fast Download

Music Video

  Play Audio :

Description

Lirik Lagu Pamer Bojo (Bojo Anyar) - GuyonWaton
Artist : GuyonWaton
Ciptaan : Didi Kempot
Album : Pamer Bojo - Didi Kempot (Cover GuyonWaton)

Koyo ngene rasane wong nandang kangen
Rino wengi atiku rasane peteng
Tansah kelingan kepingin nyawang
Sedelo wae uwis emoh tenan

Cidro janji tegane kowe ngapusi
Nganti seprene suwene aku ngenteni
Nangis batinku nggrantes uripku
Teles kebes netes eluh neng dadaku

Dudu klambi anyar
Sing neng njero lemariku
Nanging bojo anyar
Sing mbok pamerke neng aku

Dudu wangi mawar
Sing tak sawang neng mripatku
Nanging kowe lali
Nglarani wong koyo aku

Nengopo seneng aku
Yen mung gawe laraku
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku
________________________________________________________________________________

#pamerbojo
#guyonwaton
#musisijogja

Terimakasih,
Jangan lupa dukung Chanel ini terus dengan subscribe, like dan share ,Hidupkan juga lonceng untuk pemberitahuan video terbaru dari Chanel ini😇

keyboard_arrow_up